Zwangerschap2  

reiki en zwangerschap 2
 

Vervolg

Meer uitleg over Reiki en Zwangerschap

 

Tijdens de zwangerschap staat uw energiebalans continu onder druk. Zowel fysiek en emotioneel komt er van alles de hoek om kijken. Vermoeidheid en zwangerschapskwalen zorgen voor een extra zware last. Reiki be´nvloedt dit zeer positief. De energiebalans komt weer in evenwicht, en de kwalen zullen verdwijnen. Reiki tijdens de zwangerschap, zorgt voor ontgiften van uw lichaam, en het geeft een diepe ontspanning.  Lichaam en geest worden hierdoor sterker, de reactie op veranderingen zullen hierdoor sneller gaan en vergemakkelijken. Uw zwangerschap zal een natuurlijker verloop hebben.

Reiki heeft de eigenschap om problemen ( ook oude) op te lossen, en zorgt voor het makkelijker te verwerken van bepaalde emoties. Als u vˇˇr de zwangerschap al start met Reiki behandelingen,  zal uw ongeboren kindje geen last hebben van nog niet verwerkte emoties.

Uw kindje heeft baat bij de behandelingen en zal beter gewapend zijn voor de naderende bevalling. Ook de nazorg voor moeder en kind zijn zeer belangrijk.

Uw kindje kan zich beter verdiepen in de relatie met u, en andersom. Ongeboren baby's nemen niet alleen voeding op van de moeder, maar ook de emoties nemen ze mee.  De baby zal een vertrouwen (oer) ontwikkelen voor het leven hier op aarde.

Na de bevalling is het voor moeder en kind een weldaad. Moeder herstelt sneller van de bevalling en het kindje kan zich sneller aanpassen aan het dag en nacht ritme.

Baby's die met Reiki groot worden, zijn gezonder en rustiger .

Hier wordt nu alleen over moeder en kind gesproken. Maar we mogen de vaders niet vergeten. Ook bij hen veranderd er daadwerkelijk iets.

Onzekerheden die naar boven kunnen komen, zullen verminderen of verdwijnen,  zal ik een goede vader worden,  enz...  de band tussen ongeboren kind en vader kan versterkt worden. Maar ook lichaam en geest versterkt bij de vader door de Reiki. En een extra ontspanning is nooit weg.

 

▓▓▓▓


Home

 

Copyrightę D. van Alphen