Welkom op de

produktenpagina

 

6,99 exclusief verzendkosten

(meerdere afname is mogelijk)

Bestellen

Sabai olie

De Sabai olie wordt al meer dan 300 jaar op dezelfde manier gemaakt, de jasmijnbloemetjes worden door de lokale bevolking met de hand geoogst (1 miljoen bloemetjes voor 1 liter pure jasmijnolie!) en vervolgens op een bedje van was gelegd. De jasmijnolie trekt uit de bloemetjes in de was en vervolgens wordt door lichte verwarming de pure jasmijnolie uit die was gewonnen.

Gebruik als huidolie

De Sabai olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid. Vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt. Gemaakt volgens een traditioneel recept, van meer dan 300 jaar oud. Het product is gemaakt van verzorgende olie met daaraan toegevoegd extracten van Lotus en Jasmijn. Sabai olie werkt als een balsem voor de huid en uw huid voelt satijnzacht aan. Een druppeltje is direct voelbaar; de huid ontspant en wordt zacht en soepel: een Thaise glimlach.........

Gebruik bij huidaandoeningen

Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai olie. De olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met Sabai olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt.

 

Pas op voor namaak!!
Imitatieproducten zoals siam olie
hebben niets met Sabai olie te maken!! Sabai Import kan dan ook op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel ontstaan ten gevolge van het gebruik van deze imitatieproducten. 
De echte Sabai olie is herkenbaar aan het lichtgroene doseerdopje, de barcode op het etiket en de eerlijke prijs.


Home

 

 

Copyright D. van Alphen