Behandelings fotos  

Foto's van behandelingen
 

 

 

²²²²

 

Hier ziet u dat ik een Flatcoated Retriever reu van ruim 11 jaar aan huis aan het behandelen ben.  Deze extreem lieve hond genaamd Boy, had vanaf zijn puppy tijd tot april '06 last van zijn maag en darmen. Hij kon geen voedsel meer verdragen, dan alleen gekookte rijst en gekookte vis. Hij heeft daarvoor jaren op  dieetvoer gestaan.

Ik heb Boy in April dit jaar vier keer op afstand behandeld middels een foto. Bij de derde keer leek het al of hij honger ging krijgen en de ontlasting beter werd.  Na de vierde behandeling is zijn bazinnetje voorzichtig brokken gaan voeren, omdat Boy telkens naar de kast liep waar vroeger zijn brokken hadden gestaan.  De volgende dag zou iedereen versteld doen staan.  Boy had geen last meer van diaree na het eten! Hij heeft nog één keer diaree gehad, in een weekend. Na rijst en vis te hebben gegeten en Reiki op afstand, was ook dat weer snel verdwenen.

Boy wordt momenteel door de dierenarts behandeld voor vocht achter de longen en een vergroot hart. Ook heeft Boy last van zijn rechtervoorpoot.  Hij heeft medicijnen die vocht afdrijven, ik probeer met de behandelingen Boy zoveel mogelijk te steunen. De Reiki energie zal naar die plek gaan,  waar het meeste nodig, is om te kunnen genezen. Hier even Boy laten wennen aan de Reiki 1 op 1 behandeling. Deze voelt vreemd aan, vooral als een hond al vele malen de Reiki energie mocht ontvangen via afstandsbehandelingen.

Hier kunt u duidelijk zien dat hij er van geniet! Af en toe was hij wat druk. Heen en weer, van binnen naar buiten in de tuin. De kat van de buren vertellen wat er allemaal gebeurde, leek wel. Dan gauw weer naar binnen voor wat Reiki te ontvangen.

Dit komt wel vaker voor, omdat het anders aanvoelt als  hij al gewend was.

Ook hier weer duidelijk dat hij het heerlijk vindt. Wat vooral opviel tijdens de behandeling was, dat Boy ontdekte dat hij een hongergevoel van de Reiki kreeg. Een onrustig gevoel waarschijnlijk in de maag, vooral nadat hij Reiki kreeg op de betreffende plek - maag/darm gebied - liep hij blaffend bij zijn bazinnetje te bedelen om wat brood.  Daarna even wat water drinken en gauw weer naar buiten toe, om aan de buurkat te vertellen wat er nu weer was gebeurd. Dit was natuurlijk voor herhaling vatbaar, dus kwam Boy gelijk weer naar binnen en ging voor  mij zitten, op zo'n manier, dat ik hem gelijk Reiki kon geven. Om daarna gelijk weer blaffend om brood te vragen en weer naar buiten te rennen.

En hier ziet u Boy al heerlijk ontspannen op zijn kussen. Hoofd naar beneden om zoveel mogelijk te genieten.

Dieren gaan ook vaak terug naar de plek waar ze Reiki hebben ontvangen ( in huis dan), om op die manier  meer Reiki energie te vragen.  Nadat ik al weer weg was, hoorde ik van het bazinnetje dat Boy in de stoel heeft gelegen waar ik zat, en telkens ook strak tegen de stoel aan zit.

Als dit  dan gebeurd, stuur ik gewoon weer Reiki op afstand. Kunnen ze weer even lekker genieten.

 

Met dank aan Boy en Laura, dat ik deze foto's mocht plaatsen.

²²²²

Met regelmaat help ik diverse dieren, maar niet elke eigenaar wil dat vermeld zien staan op de site.  Mocht u toch willen dat uw dier hier vermeld staat met gegevens of het verhaal, dan hoor ik dit graag.

 

 

Terug vorige pagina

 

Home

 

Copyright© D. van Alphen