Energetisch Praktijk wofosi

Even een kleine kennismaking van mij naar u zodat u een beetje weet wie ik ben en waarom ik met Reiki ben begonnen en het nu via deze manier het met u wil delen.

 ≤≤≤≤

 

 

Mijn naam is DaniŽlle van Alphen, ik ben geboren  in 1963 in Amsterdam. En ik woon nu al enige jaren met mijn man en kinderen in Nagele, Noordoostpolder.

 Ik heb een opleiding als Dierenartsassistente gevolgd en heb een aantal jaren gewerkt bij diverse Dierenartspraktijken in Amsterdam en omgeving. Dit altijd met veel plezier gedaan, tot dat de gezondheid het niet meer toe liet. Jaren geleden ben ik van een paard gevallen en heb daardoor altijd erg veel last van mijn rug gehad. Hierdoor slikte ik best veel medicijnen om de pijn te onderdrukken en na enige tijd hielp het nog maar weinig. 

≤≤≤≤

Nu had ik al wel eens van Reiki gehoord en zo doende heb ik mijzelf eens beter hierop georiŽnteerd. De Universele energie heeft mij altijd wel op de een of andere manier aangetrokken en al jaren wilde ik er iets mee doen. Maar telkens kwam er iets tussen en zo werd het steeds vooruit geschoven. Nu ben ik Reiki Master  in het  Usui systeem,  Tera Mai (Golden Age) therapeut en  Quantum-Touch therapeut en wil  ik u op deze manier kennis laten maken met Reiki en de mogelijkheden, zoals Reiki goed samen gaat met Edelstenen en andere behandelingsvormen met Energie. Zodat  u zelf kunt ervaren wat Reiki met u kan doen en de wonderen van Quantum-Touch.

De innerlijke warmte en de stroming ervaren in heel het lichaam, maar vooral de tijd erna, de vermindering van de pijn!

Ondertussen heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in de Oorkaars therapie, Hammam massage en IntuÔtieve Onstpanningsmassage en Consulten met de kaarten en Pendel.

 ≤≤≤≤

 

  

    Home


 

Copyright © D. van Alphen