Quantum Touch®  

Energetisch Praktijk wofosi
 

Quantum-Touch®

 

Quantum-Touch bij Dieren

Hoe gaat dat in zijn werk?

Alles vibreert. Als twee voorwerpen met verschillende frequenties trillen, zullen de vibraties dichter bij elkaar komen. Over het algemeen zal de trage vibratie hoger worden om gelijk te worden  aan de hogere (snellere) frequentie. Er zijn veel voorbeelden van deze aanpassing, ook wel synchronisatie genoemd. Synchronisatie  is het proces waardoor systemen hun beweging en energie met elkaar in overeenstemming brengen, zodat ritme en fase  van beide systemen hetzelfde worden. Dit geldt ook voor biologische systemen.
 

Met Quantum-Touch wordt gebruik gemaakt van deze resonantie (stuwende kracht waardoor energieoverdracht plaats kan vinden) en synchronisatie (het gaan trillen met dezelfde frequentie) om heling  te bewerkstelligen. De therapeut heeft geleerd zijn eigen vibratie (frequentie) te verhogen en schept een hogere energie niveau.  Als dat energieveld geplaatst wordt om de plek van pijn, stress, ontsteking of ziekte dan zal dat deel van het lichaam zich aanpassen aan de hogere frequentie. Op deze wijze kan het biologische systeem van elk levend wezen datgene helen wat geheeld moet worden.

Wat is heling eigenlijk

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen verkeerd wordt begrepen. Veel mensen denken dat zij andere mensen en dieren kunnen helen. Echter elke heling is zelfheling. Ik kan alleen maar helpen, dat het lichaam zich zelf heelt.

Uiteindelijk helen de cellen zichzelf. Cellen willen goed functioneren, en als ze de juiste energetische, emotionele en voedende omgeving hebben zullen ze vanzelf beter functioneren. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en vermogen om zichzelf te helen, beter te maken. Het zelfhelend vermogen van het lichaam is groot. Richard Gordon, de grondlegger van Quantum-Touch zegt: 'Een heler is iemand die ziek was en beter werd, een heel goede heler is iemand die erg ziek was en snel beter werd.'

Samenvatting van de mogelijkheden met Quantum Touch®

 • Snelle en diepgaande vermindering van (chronische) pijn overal in het lichaam
 • Versnelling van het genezingsproces
 • Ontstekingen die ontstaan na verwondingen kunnen sneller genezen
 • Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
 • Uitstekende resultaten met baby's, dieren en mensen onder algehele narcose.
 • Emotionele en psychische  problemen reageren goed op Quantum-Touch.
 • Ontspanning, meditatie en slaapverbetering
 • Vervormde of gebroken botten
 • Afstandsbehandelingen
 • Huilbaby’s en kinderen
 • Chronische aandoeningen
 • Diverse aandoeningen bij Dieren

 

˛˛˛˛

Ervaringen met dieren

Mijn eerste ervaring met  het geven van Quantum-Touch bij dieren was gelijk nadat ik de workshop had gedaan. Ik kwam thuis en zag voor de deur op het gras een Ekster zitten. Elk jaar, vrijwel elke dag zit er bij ons een Eksterfamilie. Een van de ouders is te herkennen aan wat witte veren in het normaal met zwarte veren bedekte rug. Deze Ekster zat er maar zielig bij, normaal hupt het heen en weer op zoek naar eten. Maar toen ik goed keek, zag ik dat hij mank was en dat de vleugel naar beneden hing en de veren zaten rommelig.

Duidelijk was te zien dat het niet goed ging, waarschijnlijk was de Ekster gegrepen door een kat?

Gelijk ging ik er voor zitten en begon met Quantum-Touch naar de Ekster toe te sturen. Het leuke was, dat hij zijn kopje scheef hield op dat moment. Ik ben ongeveer een kwartier bezig geweest toen hij weg hupte. Hij had er denk ik genoeg van. De volgende dag zat de hele familie Ekster voor op het gras en ik zag ook de witgevlekte Ekster erbij. Alleen aan de vleugel kon ik nog zien dat hij gewond was, maar hij hupte weer net als de rest. Ik heb hem nogmaals op afstand behandeld en de dag er na, kon ik niets bijzonders meer aan hem zien.  Lang leve Quantum-Touch!

 

˛˛˛˛

Mijn eigen 2 honden en 2 katten genieten vaak van deze geweldige Helene Energie. Net als met Reiki vragen ze er geregeld om, om even lekker bij te tanken.

Tot dat een van de honden mank liep na een stoeipartij met de andere hond.  Ze trok met haar voorpoot, ik heb haar gelijk behandeld en nog geen 10 minuten later zag je dat ze weer normaal haar poot neerzette.

˛˛˛˛

Een vriendin van mij vroeg eens een paard op afstand te helpen, het arme dier had zijn hoofd gestoten in de stal. Niemand weet hoe het is gekomen, maar het is tijdens de nacht gebeurd. Het paard was goed uit zijn doen, te bedenken dat hij een enorme hoofdpijn /neuspijn zou hebben na die klap, want je zag ook duidelijk een wond op de neusrug.  hij wilde niet goed eten door de pijn. Ik heb hem 2 dagen behandeld, die dierenarts heeft de wond wel moeten hechten, omdat het toch te groot was. Maar na de behandeling was zowel de wond vrijwel dicht en het paard heeft er  verder geen last meer van gehad.

˛˛˛˛

Ik kreeg via de email een aanvraag om een kat te behandelen die zeer angstig was na een traumatische ervaring tijdens het nachtelijk zwerven wat de kat regelmatig deed.

 De kat was voor elk bekend geluid in huis, nu heel erg bang. Keek voortdurend om zich heen of hij niet wist waar hij was. Het is naar om te zien als baasje, dat je eigen kat denkt dat hij in een vreemd huis is, en helaas kunnen ze het ons niet goed vertellen. Ze proberen het ons wel duidelijk te maken door de lichaamstaal. Alleen is het aan ons de taak om het dan ook te begrijpen.

Ik kreeg een foto mee gestuurd, en ik ben gelijk aan de gang gegaan. Hier zijn 4 behandelingen voor nodig geweest om het dier te bevrijden van zijn angsten.

˛˛˛˛

Mijn zoontje wilde me behulpzaam zijn en op een vroege ochtend maar even de vissen voorzien van een schone filterpomp in het Aquarium.  Hierbij niet wetend hoe het moet. Alles zag er toch wel anders uit toen ik beneden in de kamer kwam en naar de vissen keek. Het viel gelijk op, dat het water troebeler was dan de avond daarvoor. De planten stonden anders en ga zo maar door.

Na een 'kruisverhoor' van wat er allemaal was gebeurd, bekende hij toch maar dat hij wilde helpen en had mij de dag er voor ook van alles zien doen daar. Maar wat hij nu precies gedaan had, werd mij pas na enige uren later duidelijk. Ik ging alles weer recht zetten in het Aquarium en zag dat 1 van de sluierstaartjes haast geen staart meer had aan de linkerzijde. Mijn zoontje had die vis in zijn handen gehad. Daar schrok ik best van. Vele mensen denken, ach het is maar een visje, maar ook vissen hebben gevoel.

Ik ben gelijk maar die arme vis gaan behandelen en na 3 dagen zag ik een zwart randje langs zijn half wapperende staart komen.  Na 5 behandelingen  in 4 dagen tijd heeft hij weer een mooie wapperende staart.

˛˛˛˛

Bovenstaand is maar een greep uit de praktijk. Mocht u thuis een huisdier hebben waarvan u denkt dat het geholpen zou kunnen worden met Quantum-Touch®, kunt u mij gerust mailen.

Ik kan niets garanderen, maar er gebeuren nog steeds wonderen met Quantum-Touch. Dus wie weet gebeurt het volgende wonder wel bij u thuis.

Ik ben geen Dierenarts, dus ik vraag altijd of u de Dierenarts heeft geconsulteerd. Eventueel kan ik in overleg/samenwerking met de Dierenarts uw huisdier behandelen.

˛˛˛˛

Mailen voor behandeling

˛˛˛˛


Home

 

Copyright© D. van Alphen